De Bachelorette, Gaby Blaaser

Het lijkt erop dat Videoland na Gaby Blaaser een nieuwe date-grage BN'er heeft gescoord! Shownieuws denkt zeker te weten dat er voor het nieuwe seizoen een Bachelor komt in plaats van een Bachelorette en hij heet...

Article continues after the ad

...Tony Junior! De dj en oud-realityster zou volgens "betrouwbare bronnen" van Shownieuws - en nu niet meteen wegklikken - "vergevorderde" gesprekken met RTL voeren. Hij is na zijn gestrande relatie met zangeres Maan ook weer vrijgezel. Shownieuws had het laatst ook al bij het rechte eind toen ze als eerste verklapte dat Nederland ook een Drag Race-show krijgt (en dat bleek te kloppen). "De gedroomde kandidaat was Dave Roelvink, maar die is sinds deze zomer weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlynn. Daarom moesten ze snel op zoek naar iemand anders."


Tony Junior als Bachelor?

Het eerste seizoen van The Bachelorette met Gaby Blaaser als vrijgezel scoorde enorm goed en maakte enorm veel los bij haar en de kandidaten - én nog steeds. Eerst leek het er nog op dat Gerard Joling de volgende zou zijn, maar daar denkt Shownieuws anders over. "Als Shownieuws Tony confronteert met de geruchten, zegt hij dat hij van niks weet. Het wordt hem echter al snel heet onder de voeten." Oeh... juicy!

Gerucht

"Hij vraagt of Shownieuws het echt gaat brengen en zegt dat het 'misschien nog niet gegrond genoeg is om een item over te maken'." Hmmm, oke dan. Het kan natuurlijk zo zijn dat Tony as we speak nog aan het onderhandelen is met RTL. Voor nu is het in ieder geval nog enkel een gerucht. Want, en dat is wel een dingetje, RTL heeft nog niet gereageerd.