Riverdale-acteurs Lili Reinhart (Betty) en Cole Sprouse (Jughead) zijn nog gewoon samen en gaan helemáál niet uit elkaar, zoals Amerikaanse media deze week beweerden.

Article continues after the ad

Alle 'Sprouseharts' en 'Bugheads' kunnen weer rustig ademhalen. Lili drukt de geruchten rond hun vermeende break-up nu zelf keihard de kop in. Op twitter schrijft ze dat we niet zomaar alles moeten geloven. En voor die 'reliable sources' die deze geruchten verspreidden, heeft ze geen goed woord over. "Kiss my ass."
 


Ook op instagram geeft ze deze roddelmakers nog een trap na. Bij een foto van een vandaag verschenen magazine-interview met haar en vriendje Cole Sprouse schrijft ze: "A reliable source has confirmed that none of you know shit."
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BREAKING: A reliable source has confirmed that none of you know shit.

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op


Reactie Cole Sprouse

De sarcastische Cole, die in Riverdale held Jughead Jones speelt, reageert ook op geheel eigen wijze. Net als Lili heeft hij het op de 'reliable sources' gemunt. 
 


Riverdale seizoen 4

Over Riverdale gesproken: de Netflix-soap keert naar alle waarschijnlijkheid op 9 oktober terug op de Amerikaanse tv met seizoen 4. Hopelijk kunnen wij één dag later, op 10 oktober, ook weer gewoon meegenieten op Netflix! Wat we in ieder geval kunnen verwachten: een speciale herdenkingsaflevering rond de eerder dit jaar overleden Luke Perry, die sinds het prille Riverdale-begin Archie's vader Fred Andrews speelde.