temptatiom island 2020 presentatoren annelien coorevits rick brandsteder

Vanmiddag lieten we jullie al weten dat de reguliere versie van Temptation Island dit jaar geschrapt is… RTL komt nu echter met goed nieuws voor Videoland-kijkers: er komt namelijk wél een Videoland Only-versie van Temptation Island aan. En snel ook!

Videoland-versie Temptation Island

Eerder vandaag meldden we al dat de reguliere tv-editie van Temptation Island door de coronacrisis niet gemaakt kan worden… Dat betekent echter niet dat we het helemaal zonder het programma hoeven te stellen! Er komt namelijk een Videoland Only-versie van Temptation Island aan, die dit jaar nog opgenomen wordt. Sterker nog: de deelnemers vliegen volgende maand al naar hun bestemming!

Temptation Island in het najaar te zien

Een woordvoerder van RTL laat (via RTL Boulevard) weten dat enkel de tv-versie van Temptation Island op RTL 5 een coproductie met VIER/VIJF is. De versie op Videoland wordt onafhankelijk van de Belgische zenders gemaakt. Het nieuwe seizoen wordt volgende maand opgenomen in Italië. Het is de bedoeling dat de Videoland-versie dan in het najaar te zien is. De presentatie is in handen van Rick Brandsteder. Wat dit betekent voor de verwachte VIP-editie is nog onduidelijk.

Article continues after the ad

RTL houdt overigens nog wel een kleine slag om de arm: “Uiteraard blijft dit altijd onder voorbehoud van eventuele veranderende RIVM-maatregelen en mogelijkheden om af te reizen vanwege Covid-19.” We houden je op de hoogte! Ter voorpret wijzen we je ten slotte op dit toplijstje met de meest opmerkelijke koppels uit Temptation Island ooit.