Nog een paar nachtjes slapen voor we weer kunnen genieten van Temptation Island! Het nieuwe seizoen barst 14 februari los op RTL5 en de deelnemers en verleiders zijn al bekend. Maar zijn ze ALLEMAAL bekend? De geruchtenmolen maalt als een malle en er zijn aanleidingen gevonden dat 2 extra verleiders in het spel komen.

Article continues after the ad

RTL Boulevard heeft beide kanshebbers in het vizier. Vorig seizoen werd er al een extra verleider als verrassing gebruikt, toen Alex op het balkon verscheen en tegen Niels zei: “Ik ga weer vieze dingen doen met je meisje, vriend.” Spicy!

Verleiders volgen op Instagram

Kanshebber numero uno is Jonah van Utrecht. Hij schitterde door afwezigheid op het officiële lijstje verleiders maar werd wel heel lang genoemd als een van de spelbrekers. Op zijn laatste Instagram-foto’s heeft hij een gebruinde huid. Ook is hij bevriend met medeverleidster Demi. Check z’n sixpack hier.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#progress 👅📈

Een bericht gedeeld door Jonah van Utrecht (@jonahvu) op

De tweede geruchtmakende naam is Denzel Blijd. Ook zijn naam circuleerde lange tijd maar ontbrak alsnog op de lijst verleiders. Best vreemd gezien hij meerdere verleiders volgt op Instagram. Hmm… oh sorry, we waren even afgeleid door deze foto.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm back😼

Een bericht gedeeld door Denzel Tyrone💯 (@denzel_tyrone) op

RTL heeft nog niet gereageerd maar wees niet verbaasd als Jonah en Denzel dit seizoen plotseling tevoorschijn springen! Temptation Island start donderdag 14 februari om 20.30 uur op RTL5 en Videoland. Overigens is het eerste koppel van de 2019 editie al uit elkaar...