Er is weer een nieuwe streaming service in het land en het heet Dplay. Discovery Benelux, TLC en Investigation Discovery zijn nu on-demand te kijken via de app. Je kan ook programma’s zoals Say Yes To The Dress tot 7 dagen geleden terugkijken en uiteraard is er een premium abonnement dat je van de tv-shows laat genieten zonder reclames. Sterker nog, sommige programma’s zoals Dr. Pimple Popper krijgen afleveringen die je eerder kan zien via Dplay!

Article continues after the ad

Dplay is nu te downloaden als app voor iOS en Android-toestellen. Je kan ook een desktop-versie downloaden en dan via Airplay of Chromecast naar je tv streamen. 

Premium voor 3,99 euro

De dienst is gratis te gebruiken als je van reclame houdt. Heb je een grafhekel aan die onderbrekingen, dan is Dplay Premium het overwegen waard, voor 3,99 euro per maand. De eerste twee weken zijn dan weer wel gratis als proef, mits je je gegevens achterlaat.

Iets om toe te voegen aan je groeiende verzameling Video On-Demand diensten, of kijk je liever gewoon Say Yes To The Dress op TLC op de normale manier?