Eindelijk het verlossende woord: tijdens Comic-Con International in San Diego is de titel én de releasedatum van het nieuwste seizoen van American Horror Story onthuld! En, en, en: hier is de eerste, freaky teaser!

Article continues after the ad

Cult

Dat seizoen 7 van American Horror Story over de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaat, wisten we al even. Maar nu heeft FX dan eindelijk de officiele titel aangekondigd: Cult. En als we de teaser moeten geloven, voel je je na dit seizoen nooit meer alleen...

Zoveel vragen...

Na deze onthulling beantwoordde bedenker Ryan Murphy tijdens Comic-Con vragen via Twitter. Voor Evan Peters wordt dit zijn “zwaarste seizoen tot nu toe” waarin hij een personage genaamd Kai zal spelen. Sarah Paulson kruipt in de rol van een vrouw genaamd Ally en het seizoen speelt zich af in Michigan.

Twisty is terug

Naast de bekende gezichten van Evan Peter en Sarah Paulson zullen ook Billie Lourd en Billy Eichner terugkeren in het nieuwe seizoen. Eerder werd bekend dat Girls-actrice Lena Dunham een rol krijgt en dat Twisty the Clown terugkeert!

Ook deelde Murphy alvast een aantal angstaanjagende teasers op Instagram.

Première

Seizoen 7 van AHS gaat op 5 september in Amerika in première en telt 11 afleveringen. Wanneer het nieuwe seizoen in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.