carli simone tiny house battle

Carli en Simone lieten een tiny house bouwen in Tiny House Battle. Helaas woont het gezin er drie maanden later nog niet! Kijkers snappen er niets van…

Carli en Simone in Tiny House Battle

Carli en Simone ontdekten vanavond in Tiny House Battle dat als je kleiner wilt gaan wonen, je niet al je spullen mee kunt nemen… Er moeten pijnlijke keuzes gemaakt worden: wat neemt het gezin mee en wat laten ze achter? Presentator John Williams helpt hen daarom 'ontspullen'. Wanneer er na zeven dagen twee tiny houses klaarstaan voor het stel moeten ze namelijk wel hun koffer gepakt hebben… Of hebben ze niet zoveel haast?

'Geen idee waar ze aan beginnen'

Tiny House Battle-kijkers keken met grote verbazing naar de aflevering van vanavond. Carli en Simone willen in een tiny house wonen… maar hebben nog geen plek voor het huisje gevonden! Hoe kan dat nou? Waarom zoek je eerst een huis en dan pas een staplek?

Ook wanneer John na drie maanden weer langskomt, is er nog geen plekje gevonden. Marjolein Jonker van Tiny House Nederland legt uit dat het een bekend probleem is: er zijn simpelweg te weinig plekken voor de duizenden geïnteresseerden.

Article continues after the ad

Tiny House Battle is tot dusver geen daverend succes. De kijkers vinden Kopen Zonder Kijken toch echt leuker, mede dankzij de geweldige Bob Sikkes en Roos Reedijk.

Tiny House Battle is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.