Tino Martin

Update: Tino Martin laat in een post op Instagram weten dat zijn show van vanavond 21 januari ook niet doorgaat.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve fans Helaas heb ik slecht nieuws, nadat ik gisteravond mijn theatershow in Carre moest afbreken vanwege griepverschijnselen lukt het mij niet om vanavond op te treden. En dat vind ik heel vervelend voor alle mensen die zich verheugd hebben op een mooi concert vanavond. Keelontsteking en koorts weerhouden mij ervan een concert te geven en dat vind ik spijtig. Alle tickets blijven geldig. De Carré theatershow van maandag 20 januari gaat op dinsdag 4 februari plaatsvinden. Voor de show van vanavond, 21 januari, wordt nog een vervangende datum gezocht. Alle tickethouders worden middels een email op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Mensen die op 4 februari verhinderd zijn worden eveneens via deze e-mail geïnformeerd.

A post shared by Tino Martin (@tinomartin01) on

Tino Martin brak maandagavond abrupt zijn optreden in Carré af. “Het gaat voor geen meter. Het spijt me,” vertelde hij het publiek. De bezoekers hadden begrip en antwoorden de geplaagde zanger met een groot applaus. Tino raakte ontroerd: “Deze reactie geeft mij zoveel kracht en zoveel steun en liefde.

Droge Kriebelhoest

Tino kampt met griep en heeft daardoor last van een droge kriebelhoest. De zanger voelde zich al langer niet lekker en had uit voorzorg een extra rustdag ingepland. Dan is het helemaal balen als het tóch niet lekker gaat wanneer je eenmaal op dat podium staat. Tino zegt in een post op Instagram dat het een moeilijke beslissing was die hem “erg veel verdriet doet”:

Origineel bericht:

Tweede show Carré

Tino Martin belooft het publiek dat de show ingehaald gaat worden. Dinsdag heeft de zanger het tweede optreden, hij houdt zijn fans op de hoogte of deze wél door kan gaan. Laten we het hopen voor Tino en de fans! 

Article continues after the ad

Tino en Monique?

Misschien is Tino wel ziek geworden door alle geruchten aan zijn adres over een nieuwe relatie. Weekblad Party speculeert enthousiast over een nieuw showbizzkoppel: Tino Martin en Monique Westenberg! Beide zijn vrijgezel en plaatsen hartjes onder elkaars insta-foto's. Tino reageerde op het gerucht en zegt dat ze gewoon veel van dezelfde dingen houden, vooral elkaars honden vinden ze leuk: "Als zij iets van haar hond online zet, dan vind ik dat ook leuk; ik vind dieren gewoon leuk."