Over mijn lijk, Tim Hofman

Tim Hofman heeft er even over getwijfeld, maar hij gaat toch een nieuw seizoen van Over mijn lijk maken! De presentator verklapte dat gisteren bij RTL Boulevard

Article continues after the ad

Het regende tijdens de uitzendingen van Over mijn lijk complimenten voor de jonge presentator, maar dat overtuigde hem niet direct om zich te wagen aan een nieuw seizoen. Het was namelijk zijn moeder die hem over de streep trok. 

Overtuiging

"Je maakt Over mijn lijk net zo goed buiten de camera als voor de camera", vertelt Tim Hofman openhartig aan de camera's van RTL Boulevard. Het grote verlies van vier van de vijf kandidaten ging hem dan ook niet in de koude kleren zitten. Maar toch doet hij het straks nog een keer. "Mijn moeder zit al 40 jaar in de zorg en die heeft alles een keer gezien en meegemaakt. Dan gaat er ook wel eens een keer iemand dood in je armen", legt hij uit. "Zij heeft een paar dingen gezegd waardoor ik dacht: ja, dit moet ik zeker nog een keer gaan doen." 

Televizier-Ring

Het belooft in ieder geval een spannende week te worden voor de presentator. Zowel Over mijn lijk, zijn YouTube-serie #Boos als hijzelf als presentator maken namelijk kans op een prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 van aanstaande donderdag. Lees hier tegen wie hij het nog meer opneemt.