Tim Hofman Over Mijn Lijk

Tim Hofman staat stil bij het overlijden van Jeroen uit Over Mijn Lijk Jeroen. Op zijn sociale media post hij een emotionele tekst met een foto van de 2 in het programma. 

Oneerlijk en pijnlijk 

"Tot mijn grote verdriet moet ik jullie melden dat Jeroen, uit overleden is. en hoewel we wisten dat dit kwam, doet het overal zeer waar het zeer kan doen", begint Tim zijn tekst. Jeroen heeft veel impact gehad op Tim Hofman zowel tijdens als na het programma. "Jeroen was, of is, een van de meest bijzondere mensen die ik ooit ontmoet heb." In het programma schetste hij Jeroen ook als een persoon vol levenslust en energie. Het is daarom extra pijnlijk dat de energieke gast er niet meer is. "Dat is oneerlijk en pijnlijk en maakt mij en zijn geliefden zo godvergeten verdrietig." Lees zijn hele bericht hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

tot mijn grote verdriet moet ik jullie melden dat Jeroen, Hangxie, uit @overmijnlijk overleden is. en hoewel we wisten dat dit kwam, doet het overal zeer waar het zeer kan doen. Jeroen was, of is, een van de meest bijzondere mensen die ik ooit ontmoet heb. liefdevol, zin in dingen, nergens bang voor. ook niet voor de dood. maar die dood kwam, onvermijdelijk, en nu is ie niet meer. dat is oneerlijk en pijnlijk en maakt mij en zijn geliefden zo godvergeten verdrietig. ik heb Jeroen voor het weekend nog gezien, dat was mooi. praten lukte niet meer heel goed, maar dat was eigenlijk niet nodig. we hebben een uur elkaars hand vastgehouden en afscheid genomen zonder het te benoemen. hij gaf me een zoen en ik hem. ik zei nog 'we hoeven niet zoveel te zeggen he', hij glimlachte en knikte. hij ging op naar waar hij naartoe moest. Jeroen, je hebt het zo fucking goed gedaan man, als mens. we kunnen hier allemaal wat van je leren. 'Lief doen', zei je ooit in DWDD. ik neem het mee naar morgen, beloofd. heb het goed, waar je ook bent. ik ga je missen vriend.

A post shared by Tim Hofman (@debroervanroos) on

 

Afscheid genomen

Tim Hofman heeft wel nog afscheid van zijn oude vriend kunnen nemen. "Ik heb Jeroen voor het weekend nog gezien, dat was mooi", vervolgt de presentator. "We hebben een uur elkaars hand vastgehouden en afscheid genomen zonder het te benoemen." Jeroen stierf maandag aan de gevolgen van een hersentumor. "Heb het goed, waar je ook bent. Ik ga je missen vriend", sluit Tim zijn eerbetoon af. 

Article continues after the ad

Met een programma als Over Mijn Lijk gebeurt het wel vaker dat je afscheid moet nemen van een dierbare. Tim Hofman gaat er altijd wel respectvol en emotioneel mee om. De presentator, die sinds kort ook bij Op1 als (co)presentator te zien is, liet zelfs een tattoo ter ere van een oud-deelnemer zetten.