In een interview met Het Parool deed NPO 3-baas Suzanne Kunzeler een aantal uitspraken over de nieuwe YouTube-show #BOOS van Tim Hofman. Tim was hier totaal niet van gediend en heeft een boze brief op de BNN-website geplaatst.

Article continues after the ad

‘Hoezo, vlog?’

Kunzeler zeiover de productie van #BOOS: “Prima, maar dat wil niet zeggen dat het contentis die wij op een podium willen tillen. Dus Tim maakt voor ons ook Je Zal HetMaar Hebben, een programma waar ik trots op ben.“ Ook noemde Kunzeler hetYouTube-programma meermaals een ‘vlog’. Dat duidt volgens Hofman op een gebrekaan kennis, terwijl ze dient te weten hoe de markt in elkaar steekt als hetgaat om jongeren en media.

Suurzan

Om zijn punt duidelijk te maken, plaatste Tim een brief op de website van BNN. Hierin maakt hij op een sarcastische en grappige manier duidelijk, dat hij niet gediend is van de uitspraken van Kunzeler:  “Wij zijn even met de hele #BOOS-redactie op onze sokken in de schapenurine staan. Dat vinden we namelijk een prettiger idee dan dat Suurzan denkt dat er over #BOOS niet is nagedacht.”

BNN

In YouTube-programma #BOOS helpt Tim mensen die een probleem hebben. Van schulden innen tot gelijkhalen: Tim deinst nergens voor terug. Elke donderdag rond 16:00 uur verschijnter op YouTube een nieuwe aflevering van #BOOS. Ook op BNN blijft Tim gewoonprogramma’s maken zoals Spuiten en Slikken en Je Zal Het Maar Hebben.