Tim Douwsma wil als acteur doorbreken in de Verenigde Staten. De zanger/presentator is mogelijk al bezig met zijn eerste stappen op de weg naar het sterrendom!

Article continues after the ad

De Fries deed de uitspraken over zijn ambities in het weekblad Party. Douwsma reisde de laatste maanden een paar keer af naar Los Angeles, en ging o.a. lekker uit eten met Touriya Haoud.

Volgens Douwsma is het zijn droom om op een grote filmset te staan, en kom je dan al snel uit bij Hollywood. Zijn trips naar Los Angeles líjken er op te wijzen dat hij aan de weg timmert, maar Douwsma kan er zelf niets over zeggen.

Tim Douwsma werd in 2007 bekend door zijn deelname aan de SBS6-talentenjacht So You Wanna Be a Popstar. Toen hij in 2014 de punten voor Nederland mocht uitdelen tijdens het Eurovisie Songfestival, kwam hij internationaal bekend te staan als de 'Dutch Hot Guy'.

Als acteur was hij onder meer te zien in Nieuwe Tijden, Spaak en binnenkort in de K3-film Love Cruise. Daarnaast is hij nú kandidaat in het Veronica-surfprogramma Into The Waves.