Tim Douwsma

Zanger Tim Douwsma haalt even flink uit naar Klem-actrice Georgina Verbaan, die een grap maakte op twitter. Een grap die bij Tim volledig verkeerd viel.

Article continues after the ad

Georgina deelde gisteren op twitter beelden van de uit de hand gelopen Viruswaanzin-demonstratie in Den Haag, vol met opgefokte demonstranten die de corona-maatregelen liever zien verdwijnen en zich tegen de politie keren. "Waar zijn de ouders van dit tuig?", vraagt ze zich af.

Tim is kwaad

Vervolgens antwoordt Georgina op een twitteraar die zich afvraagt 'naar welk land we ze uitzetten?!'. "Friesland?", grapt ze en daar slaat Tim - geboren en getogen in Friesland - natuurlijk op aan! Ondertussen heeft ze al 'sorry' gezegd tegen de Friezen.

'Dom'

De Masked Singer-bekendheid vindt Georgina's opmerking te ver gaan en laat van zich horen. "Wat is dat nou weer voor iets doms?", sneert hij. Volgens hem is het in dit soort situaties dan verstandig om de boel even te laten voor wat het is en niet met zo'n reactie te komen. "Zeg dan niks", besluit hij. Georgina heeft nog niet gereageerd op Tims sneer!