Tim den Besten en Nikkie Plessen

VPRO-presentator Tim den Besten is helemaal klaar met Nikkie Plessen! De lifestyle-expert van RTL Boulevard is er niet vies van om haar lichaam te photoshoppen voor Instagram en volgens Den Besten is dit enorm slecht voor het lichaamsbeeld van jonge meiden. Op Instagram haalt hij ongenadig hard uit.

Als bewijs haalt Tim op Instagram een gezellige foto van Nikkie tevoorschijn, waarop ze op een jacht loopt met een paar snacks. Het is alsof de realiteit op de foto totaal aan het vervormen is: rechte lijnen worden rare bulten. Oftewel: hier heeft iemand een photoshopje gepleegd!

Article continues after the ad

Het jurylid van Dragon’s Den en Drag Race Holland wordt wel vaker betrapt op het gebruik van beeldbewerking op sociale media, en dit keer schoot het Den Besten even in het verkeerde keelgat.

Nikkie Plessen onder vuur

In een Instagram Story haalt Den Besten ongemeen fel uit naar Plessen. “Haai haai, ik ben Nikkie Plessen en ik verneuk graag jonge meisjes met mijn gestoorde photoshoppings, xxxx.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Terwijl veel BN’ers er juist voor kiezen om ‘eerlijke foto’s’ op Instagram te zetten, worden de kuiten van Nikkie genadeloos ingenomen! De presentatrice heeft het de laatste tijd sowieso al wat zwaarder door De TV Kantine, waarin Elise Schaap haar genadeloos persifleerde én commentaar van haar eigen Boulevard-collega’s.