Tim Coronel, Expeditie Robinson, ophef

Tim Coronel was vorig jaar nog het lievelingetje in Expeditie Robinson, maar die goedkeuring kon hij vandaag wel op zijn buik schrijven. De coureur plaatste namelijk een totaal misplaatste opmerking en moet nu door het stof! 

Article continues after the ad

Het begon vanmorgen allemaal met een openhartig bericht van presentatrice Sylvana Ijsselmuiden. "Mensen vragen vaak naar mijn dromen", schrijft ze. "Vroeger was dat acteren en presenteren, maar nu ik ouder ben wil ik vooral een goede tante zijn. Daar zou ik mijn leven voor geven." De presentatrice kan namelijk zelf maar moeilijk kinderen krijgen. "Ik heb mezelf ook altijd al als geboren moeder gezien. Ik heb dit nooit eerder gedeeld, maar de overwonnen baarmoederhalskanker maakt mij best kwetsbaar in die wens #maarhetglasisnogaltijdhalfvol."

 

Smeerlap

Het blijkt maar weer dat niet iedereen altijd de gehele beschrijving leest. Tim Coronel reageert namelijk met: "Het kriebelt zeker. Je kan altijd bellen hè!" En dat kwam de coureur, die zich vorig jaar ook aan iemand ergerde, behoorlijk duur te staan. Vele volgers van Sylvana springen voor de presentatrice in de bres en de reacties lopen dan ook uiteen van "Smeerlap", "Hoe ongepast" tot "Botte boer". 

Excuses aanvaard

Gelukkig loopt het allemaal met een sisser af, want inmiddels heeft Tim zijn excuses aangeboden. "Oeps", schrijft hij in een reactie. "Inderdaad een domme fout van mij, ik had niet verder gelezen. Stom stom stom en 100000000000 excuses, schat." Gelukkig kan Sylvana er om lachen. "Tim bedoelde het vast niet zo! Waarschijnlijk onder het genot van een goed biertje de tekst niet goed gelezen". Fijn, is dat ook weer opgelost!