Het succes van Martien Meiland en zijn familie is gewoon niet meer te stoppen! Nadat ze vorig jaar met het programma al een heuse Televizier-Ring in de wacht sleepte, is het vandaag alweer tijd voor champagne... uh wijn natuurlijk. 

Article continues after the ad

Martiens openhartige biografie is namelijk binnengekomen op de eerste plek in de wekelijkse bestsellerlijst! 

Waarom niet eerder?

Ondanks dat de biografie van Martien al drie weken verkrijgbaar is, komt het niet als een grote verrassing dat het boek nu pas op deze positie in de lijst staat. De afgelopen weken werd het boek namelijk alleen nog maar in Eigen Beheer uitgegeven. Pas vanaf deze week ligt Martien ook in de boekhandel en kun je er helemaal niet meer omheen. 

Wat goeeeeeeeeeed

De realityster laat op zijn Instagram weten dat hij hartstikke blij is met deze positie in de ranglijst. "Weer een trots moment, het boek is op nummer 1 gekomen, top", schrijft hij bij het nieuws. Uiteraard met een linkje naar zijn webshop waar je het boek ook kan kopen. Bekijk hieronder zijn post!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weer een trots moment, het boek is op nummer 1 binnen gekomen, top! hetboekvanmartien.nl

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op


Felicitaties

Zijn volgers kunnen het niet laten om hem nog even te feliciteren. "Gefeliciteerd. Kon ook bijna niet anders", schrijft cabaretier Richard Groenendijk onder de foto van Martien. "Helemaal verslaafd aan Chateau Meiland, een goed excuus voor op het verlanglijstje voor de feestdagen. Wat op de achterkant staat 'je houdt van ze of je vindt ze vreselijk', ik hoor bij die laatste categorie", aldus een hele enthousiaste volger. Daar is helaas voor Martien niet iedereen het mee eens.