Als je Dexter nog stééds niet afgekeken hebt, wordt het nu echt tijd. Eind deze maand verdwijnt de spannende misdaadserie van Netflix!

Article continues after the ad

Dexter, de serie rond een seriemoordenaar die ándere moordenaars over de kling jaagt, is al jarenlang één van de populairste shows op Netflix. Alle acht seizoenen zijn via het streamingplatform te bekijken, maar daar komt op 30 september een einde aan.

Hoog tijd dus om de afleveringen (of seizoenen) die je nog niet gezien hebt in te halen. Als je het kijken van Dexter telkens hebt uitgesteld, kún je alsnog een poging wagen. Waarschijnlijk moet je dan wel wat vakantiedagen opnemen, want de acht seizoenen duren in totaal bijna 90 uur. Theoretisch gezien ís het te doen in de komende drie weken.

Oud en nieuw

Naast Dexter verdwijnen later deze maand ook de geniale comedyserie Arrested Development (8 september) en de spannende western Deadwood (12 september).

De Netflix-abonnee krijgt er natuurlijk wel het één en ander voor terug. Nieuwe seizoenen van Narcos, The Fall en Gotham verschenen vorige week al. Later deze maand komen o.a. Star Trek: Discovery, het tweede seizoen Designated Survivor en de zesde serie Once Upon a Time online.

Het verdwijnen van Dexter voelt toch een beetje als het einde van een tijdperk. Voor veel kijkers was de seriemoordenaar de ideale back-up als ze even geen andere serie hadden. Dexter, gegroet!

Fans van hoofdrolspeler Michael C. Hall zien hem over een tijdje wel terug op Netflix. De acteur zal de rol spelen van John F. Kennedy in het tweede seizoen van The Crown, vanaf 8 december.