Carole Baskin

'Tiger queen' Carole Baskin - die wereldwijd bekend werd na haar optreden in Netflix' reality-crime-serie Tiger King - doet een boekje open over haar privéleven. De dierenactiviste onthult dat ze op mannen én vrouwen valt.

Article continues after the ad

"Ik heb mezelf altijd als biseksueel beschouwd, hoewel ik nooit met een vrouw ben getrouwd. Maar ik zie mezelf net zo goed met een vrouw als met een man. Ik vind dat we allemaal hetzelfde zijn", aldus Carole (via Pink News).

Lgbtq-ally

Carole maakte in de jaren 80, te midden van de aids-epidemie, kennis met de lgbtq-gemeenschap. Sindsdien heeft ze die eigenlijk ook nooit meer losgelaten. "Ik heb destijds hele dierbare vriendschappen opgebouwd met mensen uit de gemeenschap."

Verkeerde lichaam

De grootste vijand van Joe Exotic had vroeger het gevoel in het verkeerde lichaam te zitten. "Ik was altijd meer geïnteresseerd in 'jongens dingen'. Ik was echt een tomboy en speelde nooit met poppen. Op de een of andere manier had ik het gevoel dat er iets niet klopte, omdat ik ook nooit een moederlijk instinct had." Later, toen ze in contact kwam met mensen die niet hetero waren, kwam ze tot een inzicht. "Toen ik eenmaal contact kreeg met de lgbtq-gemeenschap besefte ik me dat ik gevoelens voor zowel mannen als vrouwen heb."

Ohja: wie dacht dat Carole na Tiger King geen media-dingen meer zou doen, heeft het mis: zo deed ze laatst nog mee aan Dancing With the Stars!