Succes is verslavend! Althans, dat lijkt zo te zijn voor regisseur Taika Waititi. Zijn laatste project draait nog maar net in de bios, of zijn gedachten zijn alweer bij een volgende kaskraker.

Article continues after the ad

De opvallend grappige Thor: Ragnarok gooit momenteel hoge ogen in bioscopen wereldwijd. De prognoses voor de film zijn inmiddels aan gruzelementen geslagen en men gaat er nu voorzichtig vanuit dat de derde Thor-film de succesvolste ooit wordt.

Toch lijkt regisseur Waititi nauwelijks tijd te nemen om op zijn lauweren te rusten. De volgende kaskraker wordt alweer uitgedacht namelijk en dat wordt een vervolg op What We Do in the Shadows!

Samenspannen

De virtuoze regisseur heeft eveneens bevestigd dat hij hiervoor opnieuw zal samenspannen met regisseur en schrijver Jermaine Clement, met wie hij ook het succesvolle eerste deel maakte. Verder is alleen bekend dat de film We're Wolves gaat heten.

Synopsis deel 1

What We Do in the Shadows is een nep-docu slash horrorkomedie over een groepje vampiers dat samenwoont in voorstadje in Nieuw-Zeeland. Wie denkt dat het leven van een vampier over bloedrozen gaat komt bedrogen uit; ook onsterfelijke nachtbrakers moeten gewoon de afwas doen en lopen blauwtjes in nachtclubs.

Trailer

What We Do in the Shadows nooit gezien? Hier een indruk: