Nog maar een weekje en dan verschijnt Thor: Ragnarok in de bios. Deze tv-spot laat in 30 seconden zien waarom je deze Marvel-verfilming niet mag missen!

Article continues after the ad

Strijdlustig

In Thor: Ragnarok komt de dondergod oog in oog te staan met zijn mede-Avenger The Hulk. Maar dat is niet de enige ‘Marvel Team-Up’ die we kunnen verwachten in deze langverwachte superheldenfilm. In een nieuwe tv-spot staan de bondgenoten van Thor centraal, waaronder de mysterieuze Doctor Strange en de strijdlustige Valkyrie! En de titelheld kan alle hulp gebruiken, want hij moet het opnemen tegen Hela, de godin des doods!

Sterrencast

In de tv-spot is ook iets meer te zien van de ontmoeting tussen Thor en Doctor Strange. De ‘Sorcerer Supreme’ probeert zijn vriend te waarschuwen voor het dreigende gevaar, maar de blonde dondergod is niet van plan om op te geven. Om deze film een succes te maken, heeft Marvel een absolute sterrencast aangetrokken. Naast Chris Hemsworth als Thor, zijn er rollen voor Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Cate Blanchett (Hela), Mark Ruffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall) en Anthony Hopkins (Odin). Cultfavoriet Jeff Goldblum (Jurassic Park) speelt de Grandmaster.

Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop!