Thor: Ragnarok

Als je het kleurrijke en knotsgekke Thor: Ragnarok te gek vond, heeft regisseur Taika Waititi goed nieuws. Volgens Waititi wordt de sequel Love And Thunder volslagen bizar!

Taika Waititi gaf onlangs live commentaar bij een vertoning van Thor: Ragnarok, via een livestream op Instagram. Samen met Tessa Thompson (Valkyrie), die ook terugkeert in Love And Thunder, vertelde hij al een klein beetje over de aangekondigde Marvel-film.

“Het wordt enorm over de top. Als het goed is lijkt Ragnarok door Love And Thunder een doorsnee, behoudende film. Het is net alsof we een groep kinderen gevraagd hebben wat ze leuk vonden, en overal ‘ja’ op hebben gezegd.”

Article continues after the ad

Marvel postte gisteren op social media de eerste concept-art. Daarop zien we ‘New Asgard’, en Thors maatje Miek in een nieuw harnas én… een driedelig kostuum?

Thor: Love And Thunder

Waititi ontkende dat de Silver Surfer voor zou komen in Thor: Love And Thunder. Wél raadt hij Marvel-fans aan om ‘space sharks’ te googelen. Ruimtehaaien die worden bereden door Thor? Dat klinkt inderdaad vrij bizar! Een terugkeer van The Hulk is volgens Waititi ook erg waarschijnlijk.

De Thor-films werden lange tijd gezien als de wat zwakkere films in het Marvel Cinematic Universe. Door het knotsgekke Thor: Ragnarok stond de god van de donder in één klap weer bovenaan.

Thor: Love And Thunder moet begin 2022 in de bioscoop verschijnen. Welke andere Marvel-films eerder uitkomen zie je hier!