Acteur Thijs Römer

Thijs Römer krijgt bergen kritiek over zich heen, omdat hij flink uithaalde naar RTL Boulevard. Op Twitter liet hij zich uit over het programma nadat er twee dagen geen uitzending was.

RTL Boulevard heeft een dramatische week achter de rug na de aanslag op collega Peter R. de Vries. Daarbij kwam nog een ernstige dreiging op hun studio, waardoor er twee avonden geen aflevering op tv was. Dat vond Thijs Römer niet zo erg. “Ik snap dat idee van een ‘aanslag op de journalistiek’ maar vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend.

‘Een misselijke tweet’

De tweet is inmiddels verwijderd, maar er gaan nog steeds screenshots rond op social media. De acteur ligt flink onder vuur. “Een hele heftige week voor het team van het programma en jij schrijft dit? Respectloos”, schrijft iemand op Twitter. “Wat een misselijke tweet, gezien de situatie. Echt minpunten voor jou! Bah.

Article continues after the ad

Terugkeer van Boulevard

De Moordvrouw-acteur heeft nog niet gereageerd op de kritiek, maar het lijkt erop dat Thijs niet kan rekenen op steun. De terugkeer van RTL Boulevard trok gisteren meer dan een miljoen kijkers. Presentatrice Viviënne van den Assem sprak over een “nieuw dieptepunt voor ons programma.

RTL Boulevard is iedere dag om 18:35 uur te zien op RTL4. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.