Een paar weken geleden werd iedereen helemaal gek door een winkeldief. Zijn misdaad was niet spectaculair, maar hij leek als twee druppels water op Ross uit Friends! De Engelse politie heeft laten weten dat 'Ross-met-de-losse-handjes' inmiddels opgepakt is.

De dief stal een paar blikken bier uit een winkel, maar door zijn gelijkenis met David Schwimmer, had hij de pech dat hij het wereldnieuws haalde. Een kansloos moment werd hiermee ‘de misdaad van de eeuw’.

Hoewel filmsterren soms aan lager wal raken, was daar in dit geval geen sprake van. Schwimmer heeft momenteel geen grote rol als die van Ross, maar ontving in 2016 wel een Emmy-nominatie voor zijn rol in The People v. O.J. Simpson. Het lijkt er dus op dat Schwimmer een spoor van wangedrag achter zich laat!

Article continues after the ad

De acteur reageerde met een hilarische video; ‘Ik was het niet! Ik zat in New York!’

De beelden gingen de hele wereld over, maar het kostte de Engelse politie toch bijna drie weken om ‘Ross’ te arresteren. De bierdief sloeg zijn slag in de buurt van Blackpool, in het noordwesten van Engeland, en werd in Londen in de kraag gevat.

The One Where Ross pilsjes plundert

De politie heeft dus aardig wat moeite gedaan om de dief van een traytje Hollandia-pils op te sporen! Mocht je ooit een carrière als crimineel meesterbrein ambiëren, zorg er dan voor dat je niet lijkt op één van de meest herkenbare televisiepersonages van de afgelopen 25 jaar.

Mocht de Friends-reünie er niet komen, en daar lijkt het op, dan kan de Ross-lookalike misschien nog van pas komen?