Ellie Lust in WIDM Wie is de Mol 2020
Source
AVROTROS

We houden je graag op de hoogte van alle theorieën over de identiteit van de Mol! Het is echter óók hartstikke leuk om te speculeren over de afvallers in Wie is de Mol? Vandaag bespreken we een theorie die stelt dat Ellie Lust de volgende deelnemer is die naar huis gaat.

Wie moet WIDM verlaten?

Wie is de Mol? zit boordevol hints over de identiteit van Mol. Geen wonder dat er inmiddels alweer talloze theorieën te vinden zijn! Die gaan echter niet alleen over de Mol, maar ook over de afvallers. Zouden we kunnen voorspellen wie de volgende kandidaat is die naar huis gaat? De volgende theorie meent de code gekraakt te hebben!

Een theorie over de volgende afvaller

RTL Boulevard stuitte op een theorie die voorspelt wie er in de komende WIDM-aflevering naar huis gaat. De bedenker stelt dat iedere kandidaat gekoppeld is aan een nummer. Het gaat dan specifiek om het nummer van het seizoen waarin hij of zij te zien was. Nadja Hüpscher is volgens deze logica bijvoorbeeld nummer 7, omdat ze in het zevende seizoen meedeed. Dat nummer correspondeert vervolgens weer met een vraag uit de test. In het geval van Nadja dus testvraag nummer 7.

Article continues after the ad

Moet Ellie Lust WIDM verlaten?

En dan nu de crux: de vragen die de afvallers representeren, dus 7 voor Nadja en 20 voor Tina, zijn in de afgelopen uitzendingen prominent in beeld genomen! Nu weten we al dat de volgende vraag die met nummer te zien is vraag 16 is. En aangezien Ellie Lust meedeed in het zestiende seizoen belooft dat niet veel goeds voor de bloedfanatieke deelnemer

Of er echt een kern van waarheid zit in de theorie blijkt gelukkig al snel! Wie is de Mol? is komende zaterdag weer om 20:30 uur te zien op NPO 1.