Theo Maassen

BNNVARA komt met een nieuwe komedieserie over het politiebureau: Niks te Melden. Vandaag maken ze de sterrencast bekend. Acteurkoppel Henry van Loon en Jelka van Houten zijn van de partij en ook Theo Maassen, André Dongelmans, Stefan de Walle en Eva Laurenssen doen mee. Zin in!

Hilariteit

Niks te Melden gaat over een groep politieagenten en criminelen die eigenlijk vrij weinig te doen hebben. Ze hebben Niks te Melden en moeten de tijd met elkaar zien te doden. Je kan wel rekenen op wat hilarische en ongemakkelijke gesprekken. Henry en Jelka spelen allebei agenten, terwijl Theo Maassen de rol van een van de criminelen op zich neemt. 

Bewerking van een Australische serie

De serie is een bewerking van No Activity. Een serie die al vanaf 2015 in Australië op de buis te zien is. Henry van Loon bewerkte samen met Rik van den Bos het originele scenario, wat de acteur een hele leuk taakje vond. "Het was erg fijn om met mijn beste vriend Rik de oorspronkelijke tekst tot in de puntjes te vertalen en eindeloos fijn te slijpen, om dat vervolgens bij het filmen weer helemaal los te laten en er helemaal mijn eigen draai aan te geven", zegt ie zelf. 

Article continues after the ad
 
Ook Theo heeft veel aan de serie en de opnames overgehouden. "Ik heb door deze rol dingen over mezelf ontdekt die ik liever niet had willen weten", laat hij weten in een verklaring. 

Gefeliciteerd Henry

Henry van Loon heeft veel om zich op te verheugen. Eerder werd bekend dat hij samen met Jelka van Houten een kindje gaat krijgen. Lief! Henry is niet alleen in de nieuwe Luizenmoeder film te zien, maar ook in het nieuwe seizoen van Promenade verschijnt de acteur en komediant. Wat een feest! 

Niks te Melden is vanaf zondag 20 september wekelijks te zien op NPO 3.