Hoewel de makers van American Horror Story expres de kijkers in verwarring brengen, zou het thema van seizoen 6 dan toch zijn uitgelekt?

Article continues after the ad

Teaser overload

Er zijn inmiddels al 24 teasers verschenen van het nieuwe seizoen van American Horror Story die mogelijk het thema verklappen: enge poppen, spinnen en andere monsters. Gister werd de onderstaande, gruwelijke teaser met de titel 'Tide' nog toegevoegd. Bekijk hier de andere 23.

Verwarring

Hiermee spelen de makers met de verwachtingen van de kijkers. "Fans moeten zich ervan bewust van zijn dat er verschillende trailers zijn gemaakt die een foutief beeld scheppen van wat het thema van het zesde seizoen nu precies kan zijn. Op deze manier hopen we verwarring te kunnen blijven zaaien", aldus CEO John Landgraf van FX Networks (de zender die in Amerika de horrorserie uitzendt).

Gelekt: wordt het toch The Mist?

Maar nu zijn er steeds meer aanwijzingen naar één van de thema's. Volgens Entertainment Weekly zou namelijk het thema The Mist per ongeluk al in een tv-gids geplaatst zijn. Ook zou op de website Rotten Tomatoes de subtitel The Mist zijn geschreven, maar deze werd alweer snel verwijderd. Check de bovenstaande video van EW.

Eén van de teasers van AHS heette al The Mist en leek geïnspireerd op Stephen King’s boek uit 1980. In The Mist wordt een dorpje geteisterd door dikke mist waarin monsters zich verschuilen. In 2007 werd het boek verfilmd, waarin The Walking Dead-sterren Laurie Holden en Melissa McBride een rol speelden.

Seizoen 6: vanaf 19 september op FOX

Het nieuwe seizoen van American Horror Story met de vertrouwde cast, onder wie Sarah Paulson, Evan Peters en Lady Gaga, zie je vanaf maandag 19 september om 22:55 op FOX.