De duistere fantasyserie The Witcher krijgt van Netflix meteen een tweede seizoen!

Hoera voor Geralt of Rivia! Netflix heeft al een tweede seizoen van de duistere fantasyserie The Witcher bevestigd!

Het eerste seizoen van de spannende serie verschijnt pas op 20 december, maar Netflix heeft al bekendgemaakt dat er ook een tweede reeks achteraan komt!

De hoofdrolspelers, Henry Cavill als Geralt of Rivia, Anya Chalotra als de heks Yennefer en Freya Allen als Ciri, keren allemaal terug. Het tweede seizoen van The Witcher wordt begin volgend jaar opgenomen; Netflix verwacht dat het ergens in 2021 te streamen is.

De stap is vrij opvallend omdat nog bijna niemand de grimmige fantasyserie heeft gezien. De eerste reacties op de trailer waren wél bijzonder enthousiast, en blijkbaar is Netflix er zelf ook bijzonder tevreden over.

Article continues after the ad

 

The Witcher

The Witcher draait om de monsterjager Geralt of Rivia. Hij heeft speciale powers, die nog zijn vergroot door pijnlijke experimenten, die hij inzet om gevaarlijke beesten en bovennatuurlijke verschrikkingen af te slachten.

Hij ontmoet Ciri, een jonge prinses die het slachtoffer is geworden van vuile politieke spelletjes. Geralt leert Ciri om zelf ook een ‘witcher’ te worden, geholpen door Geralts vriendin Yennefer; een heks met sinistere gaven.

Een tijdje geleden verscheen de eerste trailer van dit bloederige fantasy-epos. Bereid je voor op geweld, seks en bizarre monsters (hoewel de mens vaak nóg bloeddorstiger blijkt).

 

The Witcher telt acht afleveringen, die vanaf 20 december op Netflix te zien zijn.