Hoera! We hebben de eerste teaser trailer voor die zes extra afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead voor je! In de bijzonder promo zien we meer over de aankomende confrontatie tussen Negan en Maggie…

TWD keert terug in 2021

Het liep natuurlijk allemaal een beetje anders dan gepland voor The Walking Dead (TWD). We moesten vanwege het coronavirus enorm lang wachten op de finale van seizoen 10... Waarna dat seizoen plots verlengd werd met zes bonusafleveringen! Die extra afleveringen staan gepland voor begin 2021. Onderstaande teaser trailer geeft ons een aardige indruk van wat de Survivors te wachten staat. De beelden worden namelijk ondersteund door een Zoom-gesprek waarin de cast hun tekst opleest. En daaruit blijkt in ieder geval dat Negan en Maggie nog niet klaar met elkaar zijn! Kijk maar:

Zes bonusafleveringen voor TWD S10

De eerste bonusaflevering van seizoen 10 van The Walking Dead krijgt de titel Home Sweet Home mee. De afleveringen worden begin 2021 verwacht. Helaas hebben we nog geen definitieve releasedatum… Wel weten we dat ook seizoen 11 gepland staat voor volgend jaar. Benieuwd naar wat de cast te wachten staat? Dit is alles wat we weten over het elfde seizoen!

Article continues after the ad

Na seizoen 11 valt het doek voor The Walking Dead. Of nou ja, voor de main-serie dan. Er staan namelijk nog allerlei films en spinoffs op de planning. En daar is één van ons in ieder geval erg blij mee!