The Walking Dead seizoen 10

Wat waren we teleurgesteld toen het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix zou verschijnen… De afleveringen waren nergens te bekennen! Netflix heeft nu aangekondigd dat we nog maar héél even hoeven te wachten.

Begin oktober zou het hele tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix staan, maar om één of andere reden ging het zombiefeest niet door. Het streamingplatform meldde dat de release zomaar was verplaatst naar december!

Volgens Netflix zien we Daryl alsnog heel gauw, en dit keer echt!

Article continues after the ad

1 december is de nieuwe datum, en we gaan er gewoon vanuit dat Netflix dit keer wél woord houdt!

Het einde van The Walking Dead

Het tiende seizoen van The Walking Dead was een beetje een zorgenkindje. De opnames werden verstoord door het coronavirus, en de finale kwam hierdoor véél later uit dan de bedoeling was. De reeks draait om de strijd die de overlevers van de apocalyps vechten tegen The Whisperers: mensen die zich verkleden als zombies om de monsters te misleiden. Na een dip in de afgelopen seizoenen is de serie kwalitatief weer helemaal top!

The Walking Dead zal eindigen na het elfde seizoen (dat in twee delen wordt geknipt). Als extraatje verschijnen er begin 2021 nog een paar extra afleveringen die bij het tiende seizoen horen. Het lijkt erop dat deze afleveringen dieper in de meest populaire personages zullen duiken. We weten al dat één aflevering helemaal om Negan draait.