Alle walkers nog aan toe! Het lijkt erop dat The Walking Dead binnenkort terugkeert op Netflix.

Tranen met tuiten huilden we, toen Netflix The Walking Dead uit het aanbod haalde… De nieuwste seizoenen zijn in Nederland natuurlijk te zien bij FOX, maar het was erg prettig om op elk moment in te kunnen schakelen bij Rick en zijn kornuiten.

Daarnaast: hoe kweek je nieuwe fans als de eerdere seizoenen niet te checken zijn? De details zijn nog (heel) vaag, maar Netflix is met een terugkeer van The Walking Dead bezig, zo bleek via Twitter!

Article continues after the ad

 

The Walking Dead keert terug

Deze opmerking, ‘snel’, is alles wat we hebben. Dat The Walking Dead binnenkort terugkeert lijkt dus zeker, want dit zeggen ze niet zomaar (zonder zichzelf voor joker te zetten). Wanneer precies, en om welke seizoenen het gaat, blijft voorlopig onbekend…

We hopen dat Netflix de eerste acht seizoenen snel online knikkert. Het negende seizoen, dat op 12 februari verder gaat op FOX, kan dan mogelijk later dit jaar volgen.

The Walking Dead werd onlangs nog uitgeroepen tot de populairste televisieserie ter wereld, ondanks het verlies van kijkers en... Rick Grimes (Andrew Lincoln). In het tweede deel van het negende seizoen maken de survivors kennis met een nieuwe, gevaarlijke vijand: The Whisperers
 

 

Deze griezels hebben manieren ontwikkeld om tussen de rottende zombies te leven, en kunnen grote kuddes ondoden zelfs manipuleren. Hoewel Andrew Lincoln niet meer te zien is in de serie, werkt hij wel aan drie(!) The Walking Dead-films. Hopelijk horen we daar binnenkort meer over.