Wie dacht dat het einde van The Walking Dead in zicht was, zit er lelijk naast. Volgens AMC zit er de komende tien jaar nog genoeg leven in de zombieserie! (Let op: bevat spoilers!)

Article continues after the ad

Cowboyhoed

Volgende maand gaat het negende seizoen van The Walking Dead van start. Zoals de fans inmiddels wel weten, zal Andrew Lincoln in de loop van dat seizoen zijn cowboyhoed aan de wilgen hangen. Ook Lauren Cohan, die al sinds 2011 de rol van Maggie speelt, vindt het mooi geweest. Een goed moment om eens na te denken over het einde van de serie, maar AMC peinst er vooralsnog niet over. Integendeel, volgens de televisiezender kan The Walking Dead nog minstens tien jaar mee!

Meesterplan

Deze toch wel verrassende onthulling werd gedaan door zenderbaas Josh Sapan. Op een conferentie zei hij: “The Walking Dead is een universum. En we hebben plannen klaarliggen voor de komende tien jaar, en zelfs daarna. Dat is een heel gedetailleerd plan, met veel respect voor fans van die wereld.” Verder liet Sapan weinig los over zijn meesterplan. We weten dus niet of er nog ideeën zijn voor een tweede spin-off of dat The Walking Dead gewoon een soort GTST met zombies wordt…

Het negende seizoen van The Walking Dead gaat op 9 oktober van start bij FOX!