The Walking Dead seizoen 10

De Amerikaanse zender AMC heeft zojuist een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de extra afleveringen van het tiende seizoen The Walking Dead. Eén ding weten we nu zeker: de zes nieuwe afleveringen draaien stuk voor stuk om een ander karakter.

Article continues after the ad

"6 nieuwe afleveringen, 6 nieuwe verhalen. The Walking Dead keert terug op 28 februari", aldus de zender. Bekijk hieronder snel de nieuwste trailer om alvast een sneak peek te krijgen van je favoriete karakters na de Whisperer War. Extra afleveringen

Officieel hadden we natuurlijk nu al reikhalzend uit moeten kijken naar het elfde seizoen, maar helaas zijn we door de coronacrisis nog even blijven hangen bij de tiende reeks. Showrunner Angela Kang vond het met al die groepen zombies namelijk lange tijd onverantwoord om het filmen weer op te starten. Gelukkig was er wél tijd om een zestal afleveringen op te nemen die wat kleiner zijn van opzet, en zich richten op geliefde personages uit de serie, zoals 'schurk' Negan, Daryl, Carol en Maggie. 

Trauma's naar de oppervlakte

Of het nu heel anders is of niet, horrorfans zullen vast niet teleurgesteld worden. In de zes nieuwe aflevering zullen fans namelijk eindelijk zien hoe de overlevenden zich proberen te verenigen na het wrak dat de Whisperers hebben achtergelaten. Trauma's komen naar boven en kwetsbare kanten worden getoond. Maar terwijl ze de toestand van de mensheid, hun collectieve gemeenschap en hun geest in twijfel trekken, is het nog maar de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om door te gaan met hun leven, vriendschappen en alles daar omheen.


Aankomende release

Wanneer het laatste, extra lange elfde seizoen dan wel verschijnt, is voor alsnog niet bekend. Wel komen er waarschijnlijk nog een paar spin-offs, dus de fans hebben nog lang niets te vrezen. Voorlopig ben je namelijk nog lang niet van de wereld van The Walking Dead af. 

De zes nieuwe afleveringen van The Walking Dead verschijnen op 28 februari in Amerika, dus naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij er vanaf 1 maart van genieten.