Het marketingteam van The Walking Dead bedacht een geinige inhaker om de terugkeer van de populaire zombieshow (vannacht!) te promoten: een Waar is Wally?-achtige foto met een verborgen Whisperer.
 

More content below the advertising

De hype rond The Walking Dead bereikt een kookpunt: vanavond zendt AMC de midseason premiere van seizoen 9 uit en gaan we véél meer zien van de nieuwe slechteriken, de Whisperers. Het officiële twitteraccount plaatst nu alvast een perfecte promo.
 

 

Waar is de Whisperer?

Uiteraard parodiëren ze hier Waar is Wally?, de boekenreeks waar ieder kind mee opgroeide (en stiekem nu nog naar kijkt). Zie jij de Whisperer? Oftewel: de walker die eigenlijk een mens is? Nog steeds niet duidelijk? Geen zorgen: we legden eerder al uit wie de doodenge Whisperers zijn.

Lichte chaos

The Walking Dead zit momenteel middenin een storm. Je zou het best een lichte chaos kunnen noemen. Rick is weg, Maggie ook en recent maakte Michonne-actrice Danai Gurira bekend dat ze óók weggaat. Maar er is ook goed nieuws: er komt een tiende seizoen!
 

 

Première

Ook kan je binnenkort – wanneer is nog niet helemaal duidelijk – weer genieten van The Walking Dead op Netflix. Benieuwd naar het vervolg op seizoen 9? FOX zendt de nieuwste aflevering vannacht, tegelijk met de Amerikaanse première, uit. Vanaf 03:30 dus. Blijf je liever pitten? Schakel dan op dinsdag om 22:00 in op FOX.
 

More content below the advertising

Alison en Mona belanden van de regen in de drup! Bekijk de nieuwe trailer van Pretty Little Liars spin-off The Perfectionists.

In The Perfectionists bedenkt een vriendinnengroep een plan om wraak te nemen op de hottie Nolan Hotchkiss. Deze knappe boy heeft alle meiden wel een streek geleverd, en de dames fantaseren over de perfecte moord.

Hoewel de vriendinnen de plannen alleen maar uit frustratie maken, en Nolan niet écht willen opruimen, overkomt hem toch iets ergs… Het meidenclubje is meteen verdacht, en; zo blijkt al snel, zelf óók doelwit van de moordenaar.

More content below the advertising

 

In The Perfectionists zien we twee sterren uit Pretty Little Liars, waar The Perfectionists een spin-off van is. Sasha Pieterse keert terug als Alison DiLaurentis, terwijl Janel Parrish te zien is als Mona Vanderwaal. Zij ruilen Rosewood in voor Beacon Heights, en vallen van het ene mysterie in het andere.

Pretty Little Liars: The Perfectionists

The Perfectionists is een boekenreeks van Sara Shepard, die ook verantwoordelijk is Pretty Little Liars. Hoewel de misdaadverhalen met driedubbele bodems wel op elkaar lijken, staan de verhalen van Pretty Little Liars en The Perfectionists los van elkaar. Het betrekken van twee castleden uit PLL is een slimme manier om meteen een hele fanschare naar de nieuwe serie te lokken!
 

 

De eerste aflevering van Pretty Little Liars: The Perfectionists verschijnt op 20 maart in Amerika. Waarschijnlijk volgt de serie niet veel later op Netflix, hoewel de datum nog niet bekend is.

Zijn jullie klaar voor nieuwe avonturen van Alison en Mona? 

WarnerMedia, onderdeel van Warner Bros., kondigde recent aan dat het met een eigen streamingplatform komt en dat betekent dat Netflix nogal genaaid is. Waarom? Véél Netflix-shows zijn onderdeel van Warner…

More content below the advertising

…en die wil natuurlijk hits als Riverdale (waar een vierde seizoen van komt), Gossip Girl, Chilling Adventures of Sabrina, The Flash, Arrow en nog véél meer verhuizen naar hun eigen streamingplatform. Eind 2019 komt de nog naamloze dienst in Amerika uit.
 

 

En Nederland dan?

Het betekent niet dat wij opeens al deze shows verliezen. Ze zullen nog wel even op Netflix staan, maar zie het als een soort waarschuwing. Wanneer de Warner-streamingdienst óók naar Nederland komt, is het namelijk zo goed als zeker gedaan met deze series op Netlfix.

De lijst is lang

Naast de eerder genoemde series, moet je ook rekening houden met de volgende ‘slachtoffers’: Jane the Virgin, The 100, The Vampire Dirairies, Friends (!), Dynasty, Crazy Ex-Girlfriend en Gilmore Girls.
 

The C-watte?

Zoals je vast al zag, horen veel van deze shows bij de Amerikaanse zender The CW. En die had toch een dealtje met Netflix? Daardoor kunnen wij hier in Nederland ook genieten van Riverdale (al schieten we daar soms ook van in de stress) en superheldenshows als Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. Die deal met The CW en Netflix ligt nu een soort van open: Warner, dat The CW bezit, wil de hitshows exclusief op het eigen platform zetten.

Vooralsnog wachten we op definitieve bevestiging, maar als er ook maar één show op deze lijst staat die je nog wil zien, adviseren we om lekker te gaan bingen.