Het marketingteam van The Walking Dead bedacht een geinige inhaker om de terugkeer van de populaire zombieshow (vannacht!) te promoten: een Waar is Wally?-achtige foto met een verborgen Whisperer.
 

Article continues after the ad

De hype rond The Walking Dead bereikt een kookpunt: vanavond zendt AMC de midseason premiere van seizoen 9 uit en gaan we véél meer zien van de nieuwe slechteriken, de Whisperers. Het officiële twitteraccount plaatst nu alvast een perfecte promo.
 

 

Waar is de Whisperer?

Uiteraard parodiëren ze hier Waar is Wally?, de boekenreeks waar ieder kind mee opgroeide (en stiekem nu nog naar kijkt). Zie jij de Whisperer? Oftewel: de walker die eigenlijk een mens is? Nog steeds niet duidelijk? Geen zorgen: we legden eerder al uit wie de doodenge Whisperers zijn.

Lichte chaos

The Walking Dead zit momenteel middenin een storm. Je zou het best een lichte chaos kunnen noemen. Rick is weg, Maggie ook en recent maakte Michonne-actrice Danai Gurira bekend dat ze óók weggaat. Maar er is ook goed nieuws: er komt een tiende seizoen!
 

 

Première

Ook kan je binnenkort – wanneer is nog niet helemaal duidelijk – weer genieten van The Walking Dead op Netflix. Benieuwd naar het vervolg op seizoen 9? FOX zendt de nieuwste aflevering vannacht, tegelijk met de Amerikaanse première, uit. Vanaf 03:30 dus. Blijf je liever pitten? Schakel dan op dinsdag om 22:00 in op FOX.