Afgelopen vrijdag werd Dennis van Aarsen de winnaar van het negende seizoen van The Voice of Holland. Met zijn Sinatra-achtige stijl veroverde hij het hart van het Nederlandse publiek en zijn jazz-versie van de hit Modern World haalde dit weekend al de nummer 1 positie in de hitlijsten. Dit alles geheel tegen zijn eigen verwachtingen in: "Ik heb altijd gedacht dat Patricia zou winnen." 

Article continues after the ad

Lekker gewoon

Desalniettemin zorgt zijn acute succes er nog niet voor dat Dennis naast zijn schoenen gaat lopen. In tegendeel: Dennis pakt alles heel veilig en verstandig aan. In een interview met Twan Huys bij RTL Late Night laat hij weten voorlopig nog niet zijn baan op te zeggen en gewoon werkzaam te blijven als projectmanager.

Muziekcarrière 

Dat betekent niet dat er geen plaats is voor de muziek. “Ik ga zeker wel minder werken, want muziek is echt mijn droom. Daar ligt echt mijn ambitie.” De samenwerking met zijn coach Waylon staat al op de planning. Hij pakt het gewoon rustig aan, om naar eigen zeggen niet gelijk al zijn schepen te verbranden. 

The Voice is voorbij, maar je kunt nog terugkijken naar de 10 beste live optredens van The Voice die we hebben samengesteld.