Dani van Velthoven uit The Voice of Holland TVOH 2021

2021 begon zo goed voor Dani van Velthoven. De winnaar van The Voice of Holland kwam zojuist echter met hartverscheurend nieuws… Zijn vriend Azad is overleden.

'De donkerste week van mijn leven'

Deze week is de donkerste van mijn hele leven”, schrijft Dani van Velthoven op Instagram. Hij geeft aan dat hij in eerste instantie twijfelde om zijn bericht te plaatsen, maar uiteindelijk toch besloten heeft om het verdrietige nieuws wereldkundig te maken… De winnaar van The Voice omschrijft zijn overleden vriend Azad als “de liefste persoon die hij ooit heeft ontmoet” en noemt hem zijn “soulmate”. Dani laat ten slotte weten even een pauze te nemen van sociale media. Hij is nu nog niet klaar om meer details te onthullen en roept op tot begrip.

dani the voice of holland instagram azad

Article continues after the ad

De winnaar van The Voice of Holland 2021

Ruim twee miljoen mensen zagen hoe Dani werd gekroond tot de winnaar van The Voice of Holland 2021. In een interview vertelde hij uitgebreid over het “bizarre gevoel dat hij overhield aan zijn overwinning. Opvallend genoeg had het trouwens weinig gescheeld of Dani had helemaal niet meegedaan aan TVOH. Zijn onzekerheden speelden hem namelijk flink parten. In het begin vond hij het dan ook best lastig om alle positieve feedback te accepteren.

We wensen Dani veel sterkte.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.