Volgende maand gaat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland in première. En daarin keert een aantal oude bekenden terug!

Populair

Vandaag onthulde RTL dat het nieuwe seizoen van The Voice of Holland in november van start gaat. En de makers van de nog altijd razend populaire talentenjacht hebben wat te vieren. The Voice is namelijk dit jaar namelijk alweer voor het tiende jaar op rij te zien. Voor presentator Martijn Krabbé een mooi moment om terug te blikken op waar het allemaal mee begon!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op 8 november zijn we er weer!!! @thevoiceofholland @chantaljanzen.official

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

 

Vuurwerk

Ondanks dat het dus een heus jubileumseizoen betreft, is er niet al te veel gesleuteld aan de ijzersterke formule. Zo zal ook dit jaar de jury bestaan uit Anouk, Waylon, Lil' Kleine en Ali B. Verrassend is het misschien niet, het zal ongetwijfeld wel weer vuurwerk opleveren! Toch zal dit tiende seizoen van The Voice of Holland er wel iets anders uitzien dan de kijkers gewend zijn. Martijn Krabbé zal namelijk worden bijgestaan door Chantal Janzen. Zij volgt daarmee Wendy van Dijk op, die deze zomer de overstap maakte naar Talpa.

The Voice of Holland is vanaf 8 november iedere vrijdagavond te zien op RTL 4!