Anouk zangeres Voice

Lars Koehoorn werd afgelopen vrijdag uit The Voice of Holland gestemd. Hij nam het in een van de laatste Battles op tegen twee andere kandidaten van team Waylon. Na afloop van hun optreden maakte Anouk een keiharde grap... die de nuchtere zanger gelukkig wel kan waarderen!

Van The Voice naar de Mediamarkt?

Lars Koehoorn zong vrijdag samen met twee andere The Voice of Holland-deelnemers het nummer BLOW van Ed Sheeran, Bruno Mars en Chris Stapleton. Na afloop bleek – de immer in opspraak zijnde – Lil' Kleine het meest fan van Koehoorn. Anouk was echter iets minder positief: "Jeetje jongens. Goed gedaan, maar ik mis wel iemand met de allure van een artiest. Twee lijken meer op een filiaalleider van de Mediamarkt in Roermond dan op een artiest."

The Voice-Lars grapt met Anouk op Instagram

Ouchie! Gelukkig kan Koehoorn zelf wel lachen om de grap van Anouk, zo laat hij weten in een interview met Het Dagblad van het Noorden: "Vond ik een leuk grapje. Het is ook maar hoe je er mee om gaat. Je kunt jezelf nog erger voor schut zetten door moeilijk te lopen doen. Maar ik heb er ook maar een grapje van gemaakt door op mijn Instagram te zetten dat ik inmiddels begonnen ben als bedrijfsleider. Daar reageerde Anouk zelf ook alweer op, haha.” 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wauw, dit was zo mooi om mee te maken. Een jaar geleden had ik nooit van mezelf verwacht dat ik dit zou gaan doen, maar dit is iets wat ik nooit ga vergeten. Ik had heel graag nog meer willen laten zien en horen; andere liedjes, een andere kant van mij, maar helaas houdt het hier voor mij op. @chendosmit en @ricklips_; jullie zijn toppers, bedankt voor de leuke tijd achter de schermen en de battle! Hoewel dit misschien niet het juiste liedje was voor ons drieën, hebben we er toch iets heel tofs van gemaakt. 💪🏼 Chendo, go knock 'em out in de Knockouts jongen! 🥊 @official_waylon_music, bedankt voor het vertrouwen bij de blinds en de coaching daarna. Ook een shout-out naar het geweldige productieteam van Talpa! Jullie zijn nog niet van mij af, a lot of new music incoming. 😏 #TeamWaylon ❤ #Mediamarkt Over and out. Lars

Een bericht gedeeld door Lars Koehoorn (@larskoehoorn) op

Dat The Voice of Holland-coach Anouk geen blad voor haar mond neemt, wisten we al... Zo was Richy Brown helemaal klaar met The Voice na keiharde kritiek van de coach. We kunnen echter zeggen wat we willen: het is wel goed voor de kijkcijfers!

The Voice of Holland is vrijdagavond om 20:30 te zien op RTL 4.