Kijkers van The Voice of Holland vinden het eigenlijk helemaal niet erg dat Wendy van Dijk er niet meer bij is, zo blijkt uit de vele reacties die haar vervanger Chantal Janzen de hemel in prijzen. 

Article continues after the ad

Ook gisteren maakte RTL's superster weer een verpletterende indruk. Sommigen noemen dit seizoen zelfs "aangenamer" nu Chantal bij het team zit. Ook viel het kijkers meteen op dat ze deze uitzending wat minder te zien was en dat zegt toch veel over haar populariteit. 
 


Sexy Stef

Nog iemand die érg veel indruk maakte: 'sexy' Stef Classens! De 26-jarige zanger - die je misschien nog kent als oud-winnaar van De Beste Singer Songwriter - doet wéér mee met een talentenjacht. Alle juryleden draaiden al vrij snel om tijdens Stefs uitvoering van Someone You Loved van Lewis Capaldi. 
 


Waylon

De gelukkige? Waylon! Hij hengelde Stef binnen nadat hij eerlijk vertelde wat zijn optreden met hem deed. "Ja, Stef, ik ga iets raars zeggen misschien... maar bij tijd en wijle klonk je enorm sexy gewoon. Dat vond ik echt. Heel prettig om naar te luisteren ook." Anouk heeft dit seizoen óók al een topper te pakken met de 17-jarige Sophia en ook Lil' Kleine gaat lekker met de indrukwekkende Esmée in zijn team

 

The Voice of Holland gemist? Kijk de hele uitzending hier terug