anouk the voice of holland tvoh knuffel corona

The Voice of Holland is begonnen! Zoals gewoonlijk maakte de talentenjacht meteen de tongen los… Zo waren veel kijkers verbaasd door het gedrag van Anouk: "Heeft ze 10 boosterprikjes genomen?"

Anouk is terug in The Voice

Het was zonet tijd voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland. Nieuwbakken coach Glennis Grace, Waylon, Ali B en Anouk mochten tijdens de eerste blind auditions weer draaien voor hun favorieten. We zagen een paar grote talenten voorbijkomen, waarvan er ook een aantal kozen voor Team Anouk. Dat goede nieuws werd door Anouk beloond met een knuffel… En dat verbaast de kijkers enorm!

'Wat een ommezwaai'

Anouk was vorig jaar niet fysiek aanwezig bij de opnames van The Voice of Holland. Ze lijdt aan een ernstige vorm van astma en besloot vanwege corona geen risico’s te nemen. ‘Het beste jurylid van Nederland’ was daarom alleen via een videoverbinding te zien in TVOH. Met die beelden nog vrij vers op hun netvlies zijn de kijkers toch wel behoorlijk verbaasd door Anouks gedrag van vanavond. Ze hadden in ieder geval niet verwacht dat de coach haar kersverse kandidaten zou verwelkomen met een knuffel:

Waarom Anouk tegenwoordig een korte coupe rockt, lees je hier!

Article continues after the ad

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Meer informatie over de veranderingen in het nieuwe seizoen vind je hier.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.