Anouk in The Voice of Holland

Vorige week viel The Voice of Holland-coach Anouk enorm uit tegen een zangeres én Jan Smit en dat hield de gemoederen flink bezig. Ook gisteren maakte ze weer flink wat tongen los. Best wel wat kijkers vinden Anouks mood niet om uit te houden!

Article continues after the ad

Volgens de felle kijkers is de zangeres "erg zuur en negatief". "Anouk is een vervelend, verwend, onbeschoft mens", klinkt het zelfs. Hieronder een greep uit de vernietigende reacties!

 

Anouk wil naar huis

De kijkers lijken vooral te vallen over één moment, na de auditie van Kaan Kurmus, waar Anouk als enige coach niet voor draaide. De andere coaches hadden nogal wat lol samen en namen even lekker de tijd om Kaan voor zich te winnen. Ook kwam er een over-en-weertje over vis tussen Kaan en Jan Smit. Echt niks voor Anouk. "Een heel rare conversatie dit”, greep ze in. "Gaat iemand nog iets zeggen over zijn stem? Ik wil gewoon naar huis, echt ik begrijp dit niet."

Donderwolken

Anouk zit dit seizoen niet in de aura's van haar collega-coaches; uit angst om het coronavirus op te lopen - Anouk lijdt aan astma - zit ze in een apart hokje en is ze er via een groot videoscherm toch bij. Toen Waylon haar een compliment wilde geven, omdat ze er dit seizoen toch in zit, trok Anouk het echt niet meer. "Nu wordt het gesprek nóg raarder dan het al was. My gosh, ik heb echt een fucking glas wijn nodig." Daarna liep Ali als weerman naar het Anouk-scherm toe. "We kunnen wat donderwolken verwachten. En wat bliksem. En wat tornado’s. En orkanen…"

Overigens vinden sommige kijkers Anouk juist een verademing. Die houden ook totaal niet van die soms best wel lange 'overhaal-gesprekjes'.


The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.