The Voice Kids, onverwachte exit

Anouk verbaasde gisteren vriend en vijand door in de sing-offs van The Voice Kids niet te kiezen voor publiekslieveling Romy, maar 'underdog' Rogier. Romy reageert nu op het - ook voor haar - onverwachte vertrek.

Article continues after the ad

Romy kon haar plekje in de finale al bijna ruiken, maar helaas werd het vlak voor haar voeten weggekaapt door haar medekandidaat Rogier. En dat zag de 15-jarige zangeres niet aankomen. "Lieve allemaal, ik wil jullie heel erg bedanken voor al jullie lieve berichtjes en support. Helaas lig ik eruit en heb daar best flink van gebaald", zo schrijft ze op Instagram. "But this is not the end! En dankzij jullie voel ik mij een winnaar. Ik ga zeker door met zingen en er gaan hele leuke dingen aankomen."

 

Finale

Rogier neemt het in de finale op tegen jazzzangeres Sham, rocker Dax en (dochter van Chazia Mourali) Jasmijn. Zij strijden op 5 juni in een vooraf opgenomen finale tegen elkaar. De winnaar zal uiteindelijk live in de talkshow van Beau worden gekroond tot The Voice Kids 2020. Volgende week is eerst nog een bijzondere special te zien over de overgebleven kandidaten en hun coaches. Het wordt vervolgd dus!

The Voice Kids gemist? Bekijk hier de aflevering terug.