The Voice Kids

De coronacrisis heeft nu ook The Voice Kids bereikt… De finale zal er daarom net even iets anders uitzien dan normaal. We vertellen je graag wat RTL in gedachten heeft!

The Voice Kids-finale wordt semi-live uitgezonden

Dat we nog maar net bij The Battles aanbeland zijn, weerhoudt RTL er niet van alvast vooruit te blikken naar de finale. Dat zit zo: normaal gesproken is de finale van The Voice Kids een groot live-evenement. Vanwege de coronamaatregelen is dat dit jaar natuurlijk onmogelijk… Gelukkig heeft RTL een nieuwe insteek bedacht! De finale van het zangprogramma zal namelijk semi-live zijn. Dat betekent dat de optredens van tevoren worden opgenomen, maar dat de uitslag wel live bekend gemaakt zal worden. Dat gebeurt (later dan gepland) op 5 juni in de late night-talkshow van Beau van Erven Dorens.

Article continues after the ad

Je kunt gewoon stemmen op The Voice Kids-finale

Dat de uitslag van The Voice Kids wel live bekend gemaakt zal worden, betekent ook dat fans gewoon kunnen stemmen op hun favoriete deelnemer. Wat dat betreft verandert er dus weinig aan de finale die hoe dan ook door moest gaan! De vooraf opgenomen optredens moeten het wel zonder (al te veel) publiek stellen… Hoe dat precies kan worden uitgewerkt, wordt nog onderzocht door RTL.

De finale van The Voice Kids is op 5 juni om 20.00 uur te zien bij RTL4.