Fotograaf
RTL/William Rutten
Coach Snelle in The Voice of Holland

Een nieuwe coach bij The Voice of Holland of The Voice Kids is altijd spannend... Hoe deed nieuweling Snelle het gisteren? Volgens de kijkers helemaal prima!

De laatste jaren zijn er regelmatig problemen in de jury’s van de verschillende The Voice-programma’s. Lil’ Kleine werd gehaald omdat hij populair is onder jongeren, maar de brutale rapper was geen goede coach; daarnaast kreeg hij het aan de stok met Anouk. Marco Borsato raakte overspannen (en had nogal wat imagoschade) en Jan Smit kreeg ook veel kritiek op zijn stijl van coachen en... had het óók niet makkelijk met Anouk.

De verwachtingen voor nieuwe coach Snelle waren dus behoorlijk hoog!

Article continues after the ad

Wel lekker dus dat er nu een megapopulaire artiest meedoet die... het óók goed doet als coach!

 

Good guy Ali B.

Toen de kleine Sam een íets te moeilijk liedje zong draaide de jury niet om… De jongen had het er even moeilijk mee, totdat Ali B. Een paar tips met hem deelde. “Het is heel goed dat je jezelf uitdaagt, maar probeer het in kleine stapjes te doen. Wees heel trots op jezelf en dan zie ik je graag terug. En dan doe je het wél heel goed!”

Volgens kijkers raakte Ali hier precies de juiste snaar!

Snelle is snel weer terug

Na de spannende finale van The Voice of Holland vorige week, is het de komende maanden tijd voor jonge talenten in The Voice Kids! De beste optredens uit de talentenjacht voor jongeren zie je hier.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Hoewel Snelle meteen erg in de smaak viel bij kijkers werd gisteren bekend dat de artiest tegen een burn-out aanzit. De komende afleveringen zijn al opgenomen en waarschijnlijk is Snelle wel weer een beetje hersteld als het tijd is voor de finale.

The Voice Kids is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.