Jasper en Anouk in The Voice

The Voice of Holland-coach Anouk schoot uit haar slof tijdens de eerste liveshow een tijdje terug. Volgens haar waren kijkers 'helemaal koekoek' omdat ze de onervaren Jasper in de race hielden. Maar eh, heeft de zanger van team Jan, die vanavond optreedt in de grote finale, nog wat van Anouk gehoord?

Article continues after the ad

Nope. Helemaal niets. "Nee, ik heb daar verder met Anouk geen contact over gehad", legde Jasper uit aan De Telegraaf. "Zij is natuurlijk ook niet mijn coach dus ik heb verder niets met haar van doen."

Jasper over Anouk

Stiekem kan Jasper zich wel vinden in de vlijmscherpe Voice-veteraan, die wel vaker snoeihard uit de hoek komt. "We kennen Anouk allemaal. Ze is gewoon recht voor d'r raap. Ik als persoon zijnde ben dat óók." Dus ja, eigenlijk snapte Jasper haar vernietigende commentaar wel. "Het was die avond ook het slechtste optreden."

De frustratie van Anouk

"De kijkers beslissen, niet de coaches", voegde hij eraan toe. "Maar ik snap haar frustratie wel." Jasper laat zich overigens niet tegenhouden door wat Anouk vindt. Hij knalt gewoon door en gaat vanavond voor niets minder dan de winst. Grote kans dat 't 'm nog gaat lukken ook. Hij stond nog geen enkele keer in de gevarenzone een we kunnen ons zo voorstellen dat sommigen 'm ook erin houden om Anouk te sarren, dus... zorg voor genoeg popcorn vanavond!


De grote finale van The Voice of Holland is vanavond vanaf 20:00 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: