Onlangs is Legacies van start gegaan. En deze spin-off van The Vampire Diaries is natuurlijk niet compleet zonder een paar oude bekenden!

Wortels

Ondanks dat de laatste aflevering van The Vampire Diaries alweer een tijdje achter ons ligt, valt er nog genoeg te beleven in Mystic Falls. Na het succes van de spin-off The Originals volgde dan ook nog een serie die zijn wortels heeft in The Vampire Diaries, getiteld Legacies. In deze kruising tussen Twilight en de X-Men probeert Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell) haar draai te vinden op een school die gespecialiseerd is in het opleiden van studenten met bijzondere krachten.

 

Broer

Het eerste seizoen is onlangs van start gegaan in Amerika en uiteraard zou Legacies niet compleet zijn zonder de nodige gastoptredens van personages uit The Vampire Diaries en The Originals. De Amerikaanse website TVLine onthulde dat Steven R. McQueen terugkeert als fan-favoriet Jeremy Gilbert. De broer van Elena maakt zijn opwachting in de derde aflevering van de spin-off, genaamd ‘We're Being Punked, Pedro’. Deze zal in Amerika worden uitgezonden op 8 november. Helaas is nog niet bekend of McQueen slechts een eenmalige gastrol heeft, of dat hij vaker te zien zal zijn in de spin-off.

Article continues after the ad