In april maakte Ian Somerhalder al de overstap naar Netflix. Maar zijn seriebroertje Paul Wesley heeft ook niet stilgezeten. Deadline meldt dat de acteur een hoofdrol heeft in een gloednieuwe sprookjesserie van The Vampire Diaries-schrijver Kevin Williamson.

Article continues after the ad

Tell Me A Story

Het heet Tell Me A Story en belooft een spannende mengelmoes te worden van klassieke sprookjes en hedendaagse ellende. Seizoen één smijt De Drie Kleine Biggetjes, Roodkapje en Hans en Grietje in een blender en verandert dit in een verhaal vol liefde, verlies, hebzucht en… moord. Ja, moord.

Centraal staat Wesleys personage: een barman-slash-drugdealer en part-time dief die zelf verslingerd is aan alles wat god en gebod verboden heeft. 

Monstercast!

Wat de cast betreft zit het overigens wel snor! Naast Wesley hebben ook The Originals-actrice Danielle Campbelle, Billy Magnussen en Sex and the City-coryfee Kim Cattrall getekend voor de show.

Netflix, please?

De serie wordt in Amerika uitgezonden op CBS All Acces, een streamingservice die voorlopig nog niet in Nederland te gebruiken is. Hebben we een beetje mazzel, dan koopt Netflix (net als met CBS-serie Star Trek: Discovery) de rechten op en kunnen we ons alsnog vergapen aan Wesleys feilloze kaaklijn.