Fotograaf
Warner Bros. Pictures International Holland
John Cena en Idris Elba in The Suicide Squad 2021

Het duurt nog wel even voordat The Suicide Squad in première gaat. Toch kan deze superheldenfilm nu al een opvallend record op zijn naam schrijven.

Prettig gestoord

Vorige maand verscheen de eerste trailer voor The Suicide Squad. En het voorproefje van deze prettig gestoorde superheldenfilm is een enorme hit! In zeven dagen tijd werd de video meer dan 150 miljoen keer bekeken. Niet eerder scoorde een red band, ofwel ongecensureerde, trailer in één week zoveel views.


‘Enorm dankbaar’

James Gunn, die ook tekende voor de Guardians of the Galaxy-films, vierde de mijlpaal op Twitter. “Ik ben enorm dankbaar voor iedereen die hier aan heeft bijgedragen. Dankjulliewel!”, schrijft de regisseur van The Suicide Squad op het sociale medium. Het record stond aanvankelijk op naam van de red band-trailer van Mortal Kombat met 116 miljoen views in een week tijd.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Harley Quinn

Kortom, de hype rond The Suicide Squad is officieel losgebarsten. En met de krankzinnige cast die Gunn heeft verzameld voor deze DC-film is dat natuurlijk geen verrassing. Op de rol staan onder meer Margot Robbie (Harley Quinn), Idris Elba (Bloodsport) en John Cena (Peacemaker) En dan hebben we Sylvester Stallone als King Shark nog niet eens genoemd. Kortom, dit wordt dé superheldenkraker als de bioscopen straks weer open gaan.

The Suicide Squad draait – als de coronamaatregelen het toelaten – vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen.