zangeres Maan bij The Streamers liveconcert

Het optreden van The Streamers gisteravond was een groot succes! Tijdens de livestream onthulde Thomas Acda dat er ruim één miljoen mensen zaten te kijken. Wij zochten natuurlijk voor je uit wat die kijkers van het muziekfestijn vonden!

1 miljoen mensen keken The Streamers

De helden van De Vrienden van Amstel hadden de smaak na hun laatste concert te pakken! Zodoende besloten ze gewoon nog een livestream te organiseren. Ditmaal onder de naam The Streamers! Het gratis muziekfestijn wist maar liefst één miljoen kijkers te trekken en mag dus wat ons betreft een groot succes genoemd worden! Aangezien kijkcijfers niet alles zijn, besloten we eens te kijken wat de kijkers er nou precies van vonden. Op social media werd enorm enthousiast gereageerd:

Een oplossing voor technische issues 

Het Koninklijk theater Carré was gisteren dus de plek voor een Nederlands feestje… Maar het werd nog wel effe spannend! In eerste instantie kwam de stream door technische problemen maar moeizaam op gang. Gelukkig lukte het de mensen achter de schermen om de grootste problemen na het voorprogramma op te lossen, zodat er uiteindelijk dus meer dan één miljoen mensen van het hoofdprogramma konden genieten!

Article continues after the ad

To be continued...

Maan, Guus Meeuwis, Nick & Simon, Acda & De Munnik, Davina Michelle, Typhoon, Paul de Leeuw, Bilal Wahib en nog vele anderen; The Streamers kende genoeg hoogtepunten. Geen wonder dat de gelegenheidsformatie aan het einde van de livestream een dikke teaser naar een vervolg plaatste: to be continued!

Wil je vandaag ook wat te luisteren hebben? We wijzen je graag op deze 15 machtig mooie muziekfilms die je gezien moet hebben, én op onze podcast Bankplakkers!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: