Maan, Sanne Hans

Het (mogelijk) allerlaatste concert van The Streamers zit erop! De groep artiesten waagden zich gisteren aan liedjes als Fix you van Coldplay, Twilight zone van Golden Earring en hun eigen klassiekers. En dat slikten de kijkers als zoete koek! 

Article continues after the ad

Maar ondanks de enorme hoeveelheid mannelijke artiesten waren het echter vrouwen Sanne Hans en Maan die de shine pakten!

Kippenvel tot in je tenen

Al is 'de shine pakken' misschien te zacht gezegd. Maan en Miss Montreal wisten - ondanks dat het een feestelijke bezigheid was - de kijkers tot tranen te roeren met hun bijzondere uitvoering van het nummer Door de wind. "Sanne en Maan bezorgden mij kippenvel over mijn hele lijf. Zo mooi", schrijft een Twitteraar. Een andere kijker sluit zich daarbij aan. "Wauw, wauw... wat ontzettend gaaf." 

Lees hier meer enthousiaste reacties!


Last Best

The Streamers was een initiatief van zanger Guus Meeuwis en rapper Kraantje Pappie, als manier om tóch livemuziek te spelen tijdens de coronacrisis. Nu de theaters en concertzalen weer langzaam open gaan en er hier en daar zelfs een festival op de planning staat, komt er helaas weer een einde aan. Maar niet zomaar, gisteren werd de derde editie van The Streamers vanuit de Kuip door ruim 1,7 miljoen mensen bekeken!

Kijkers genoten net als de vorige twee keer massaal van hun favoriete artiesten en kunnen eigenlijk nog geen afscheid nemen, zo blijkt wel uit de reacties hieronder.


Wil je vandaag ook wat te luisteren hebben? We wijzen je graag op deze 15 machtig mooie muziekfilms die je gezien moet hebben of luister onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.