Was de dood van Kathleen Peterson een noodlottig ongeval of een koelbloedige moord? De Netflix-serie The Staircase houdt de mysterieuze zaak opnieuw tegen het licht!

Article continues after the ad

Bloedstollend

Netflix heeft een reputatie een hoog te houden als het aankomt op verslavende true crime-documentaires. Na bloedstollende Netflix-docu’s als Making A Murderer, The Keepers en Evil Genius is het nu de beurt aan The Staircase! Hierin wordt de dood van Kathleen Peterson onderzocht. Zij overleed na een val van de trap. Haar echtgenoot Michael zegt dat het een noodlottig ongeluk was. Maar niet iedereen is overtuigd van Michaels onschuld…

Mysterieus

The Staircase is niet bepaald een nieuwe serie. Sterker nog, deze achtdelige documentaireserie stamt al uit 2004. Daarmee maakte deze reeks de weg vrij voor titels als Making a Murderer en The Jinx. Gelukkig boeit The Staircase bijna vijftien jaar later nog steeds van begin tot eind. Daarnaast heeft Netflix drie gloednieuwe afleveringen gemaakt, waarin de laatste ontwikkelingen in de mysterieuze moordzaak tegen het licht worden gehouden. Hiermee is The Staircase zowel voor trouwe fans als nieuwsgierige nieuwkomers zeker de moeite waard!

The Staircase is vanaf 8 juni te zien bij Netflix.